Aktuellt

Lediga studieplatser till hösten

Vi vill passa på att tipsa om att det fortfarande finns platser kvar på flertalet av våra samarbetsuniversitet utomlands för start till hösten.

University of Hertfordsire – ett av de bästa universiteten!

University of Hertfordshire (UH) rankas av Times Higher Education som ett av de 100 bästa unga universiteten i världen. Universitet ligger precis utanför London och erbjuder en mängd studieinriktningar. Det bästa är att du fortfarande kan ansöka för start till hösten!

Nyfiken på studier i Singapore?

JCU Singapore erbjuder program inom bland annat business, psykologi och IT m.m. Fredag och lördag 23-24 maj kl 12-14 bjuder JCU Singapore in dig att prata med skolans representanter online och få svar på alla dina frågor

» Fler inlägg

Antagningsprov till läkar- och tandläkarprogrammet

11 Mar 2014

Tisdagen den 17 juni 2014 har du möjlighet att göra antagningsprovet till läkar- samt tandläkarprogrammet på Masaryk University i Brno, Tjeckien. Du kan skriva provet i Stockholm eller Lund. Kostnaden är 1500 kr och då ingår övningsmaterial som skickas till dig per post.

Informationsmöte om din framtida karriär

6 Feb 2014

Välkommen till en presentation med Glion Institute of Higher Education och Les Roches International School of Hotel Management, två skolor för dig som siktar på jobb efter avslutade studier. Träffa oss i Göteborg onsdagen den 19/2 och i Stockholm torsdagen den 20/2.

Ta en ekonomiexamen med det lilla extra

8 Nov 2013

Du som är intresserad av en ekonomiutbildning som erbjuder det lilla extra väljer med fördel International College of Management Sydney, Australien. Små klasser och personlig uppmärksamhet från lärarna ger dig fördelar som andra universitet har svårt att matcha.

» Fler inlägg