Nyheter

Studiestart i januari/februari 2015

8 september 2014

Du har väl koll på att du kan börja dina studier utomlands även efter nyår? Välj mellan flertalet program i Australien, USA, Singapore eller Europa m.fl.

Lediga studieplatser till hösten

12 juni 2014

Vi vill passa på att tipsa om att det fortfarande finns platser kvar på flertalet av våra samarbetsuniversitet utomlands för start till hösten.

University of Hertfordsire – ett av de bästa universiteten!

10 juni 2014

University of Hertfordshire (UH) rankas av Times Higher Education som ett av de 100 bästa unga universiteten i världen. Universitet ligger precis utanför London och erbjuder en mängd studieinriktningar. Det bästa är att du fortfarande kan ansöka för start till hösten!

Nyfiken på studier i Singapore?

20 maj 2014

JCU Singapore erbjuder program inom bland annat business, psykologi och IT m.m. Fredag och lördag 23-24 maj kl 12-14 bjuder JCU Singapore in dig att prata med skolans representanter online och få svar på alla dina frågor

Du kan fortfarande ansöka till universitet utomlands

16 april 2014

Vi vill påminna om att det fortfarande är möjligt att ansöka till universitet utomlands för start till hösten 2014. Du kan ansöka till studier på både grund- och fortsättningsnivå dvs. Bachelors och Masters, i bland annat England, Australien, USA, Singapore, Italien, Irland, Schweiz, Spanien och Kina m.fl. Vi erbjuder studierådgivning och hjälp genom hela ansökningsprocessen helt utan kostnad.