Studera utomlands

Stipendier för MBA-studier på Deakin University

Deakin University i Melbourne i Australien erbjuder 50 stipendier för sökande till programmen; Master of Business Administration (MBA), Master of Business Administration/Master of Leadership och Master of Business Administration (Healthcare Management).

MBA-studierna på Deakin University är högt rankade och deras online MBA är rankat topp 20 i världen och nummer 1 i Australien. Stipendierna gäller för internationella studenter som ansöker till följande program;

Stipendierna ger dig 20% avdrag på skolavgifterna, vilket motsvarar ca. 43 000 SEK. Istället för att betala 33 720 AUD betalar du 26 976 AUD per läsår. Du kan söka studiemedel från CSN för att täcka hela eller delar av avgiften. Läs mer om studiemedel från CSN

Antagningskrav

Deakin University har följande antagningskrav för MBA-studier:

  • Avslutad Bachelor utbildning och 3 års relevant arbetslivserfarenhet (ledarskap) eller
  • Avslutad Masterutbildning och 3 års relevant arbetslivserfarenhet (ledarskap)

Du som redan läst en Masterutbildning kan få tillgodoräkna dig vissa kurser och därmed få din MBA-examen på kortare tid. Studiestart sker i slutet av februari samt juli 2018.

Om detta låter intressant är det bara att ta kontakt med oss på Education Link. Vi hjälper dig med ansökan så att processen blir så smidig och snabb som möjligt. Du slipper dessutom ansökningsavgiften.

Deakin University (DU) är ett av Australiens yngsta och mest moderna universitet. Det är också ett av Australiens största universitet med flera campus i och utanför Melbourne och Geelong. Deakin är känt för sin höga kvalitet på undervisningen och en flexibel studieplan. Universitetet håller genomgående hög kvalitet och har fått många fina utmärkelser under årens lopp.

Läs mer om Deakin University!

Boka gratis studierådgivning!

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se