Studera utomlands

Läs en Master of Cyber Security på Griffith University i Australien

Med utvecklad teknik blir behovet för organisationer och företag att skydda och säkra sin digitala information allt viktigare. I den här utbildningen på Griffith University kommer du att utveckla kompetensen för att undersöka och identifiera hot mot cybersäkerhet, hantera samtida cyberbrott samt andra säkerhetsutmaningar. Eftersom cyberkriminalitet fortsätter att växa ökar efterfrågan på cybersäkerhetsproffs.

Master of Cyber Security

Med en Master of Cyber Security från Griffith University kommer du att hitta karriärmöjligheter i olika roller. Detta som cybersäkerhetsprofessor, informationssäkerhetsanalytiker, systemarkitekt, säkerhetsutvecklare, testingenjör, riskanalytiker eller projektledare.

Griffith University är universitetet på Australiens Guldkust som ligger bland topp 50 för flera ämnen i 2019 World University Rankings. Universitetet grundades 1975 och utvecklas kontinuerligt och har de sista åren satsat över 320 miljoner dollar på nya faciliteter och lokaler. Som ett av de största universiteten i Australien erbjuder de en attraktiv inlärningsmiljö för både nationella och internationella studenter. Griffith University är också känt som ett av Australiens mest multikulturella universitet. Av 43 000 studenter är 9 000 internationella från drygt 130 olika länder.

Griffith University utmärkte sig även i 32 andra ämnesområden av de som rankades av QS – en förbättring från 2018 – vilket betyder att Griffith University behåller sin position som nionde universitet i Australien för antal ämnen som rankas.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om programmet:

Master of Cyber Security

Klicka på länken nedan för att läsa mer Griffith University:

Griffith University

Klicka på länken nedan för få en ”Tour of the Gold Coast student Hub”:

Tour of the Gold Coast student Hub

Boka kostnadsfri studierådgivning

Vi hjälper dig gärna att titta på lämpliga alternativ för just dig så passa på att boka en kostnadsfri studierådgivning eller skicka in en förfrågan så vi kan hjälpa dig vidare.

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se