Studera utomlands

Sök utbildning

Sökresultat


Du sökte efter Restaurang Management

Bournemouth University

Bournemouth

Att studera på Bournemouth University är perfekt om för dig som önskar praktik som den del av din utbildning. Universitetet håller hög akademisk kvalitet samtidigt som stort fokus läggs på att förbereda studenterna för jobb efter avslutade studier. Detta visar sig inte minst av det faktum att de flesta av studenterna går direkt ut i arbetslivet efter avslutade studier.


Glion Institute of Higher Education

Glion

Glion Institute for Higher Education grundades av två pionjärer inom hotellbranschen redan i början av 60-talet och har idag ett mycket gott rykte som en av världens ledande hotellskolor. Man erbjuder framstående utbildningar inom såväl Hospitality Management som Event, Sport and Entertainment Management.


Glion Institute of Higher Education London

London

Du som vill studera på en av världens främsta skolor inom Hospitality Management väljer med fördel Glion Institute of Higher Education


Griffith College

Dublin

Som student på Griffith College i Dublin lever du i en mycket internationell miljö och delar vardagen med både irländare och cirka 60 andra nationaliteter. Skolan grundades 1974 och är idag Irlands största oberoende högskola.


International College of Management Sydney

Sydney

ICMS erbjuder ledarskapsutbildningar inom Hospitality, Tourism, Event, Retail, Property och Sport. Dessa utbildningar ger Dig en bra grund att stå på när det gäller nytänkande inom business, försäljning, marknadsföring och ledarskap.


Les Roches Global Hospitality Education

Bluche

Les Roches erbjuder program på olika nivåer inom Hotel Management. Genom en bra blandning av teoretisk och praktisk utbildning förbereder man studenterna väl inför de utmaningar som väntar inom den internationella hotellbranschen.


Les Roches Global Hospitality Education

Marbella

Les Roches International School of Hotel Management grundades i Schweiz redan 1954 och är idag en av världens ledande skolor inom Hotel Management. I mitten av 90-talet öppnade Les Roches ett campus på den soliga sydkusten av Spanien i en av Europas mest populära semesterorter Marbella.


Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Shanghai

Hotellindustrin i Kina växer i en otrolig takt och skapar massor av möjligheter för den som vill studera och jobba i ett spännande och annorlunda del av världen. Les Roches Jin Jiang ligger i Shanghai, en av världens snabbast växande städer där kinesisk och västerländsk kultur har smält samman och utvecklats till en spännande blandning av nytt och gammalt.


University of Derby

Derby

University of Derby erbjuder näringslivsanpassade utbildningar och studenterna erbjuds enastående möjligheter till praktik parallellt med studierna. Du som väljer att studera på University of Derby får topprankade faciliteter och program som är utformade för att du skall få jobb. Därför är det inte förvånande att 96.9 % av studenterna som tar examen har erbjudits jobb eller studerar vidare inom 6 månader efter examen.


University of West London

London

Studera på University of West London om du vill gå på ett universitet med erkänt kvalitativ utbildning och nära kopplingar till näringslivet. UWL är ett modernt och multikulturellt universitet, med personal och studenter från närmare 100 länder.