Studera utomlands

Studera i Schweiz med 18 månaders betald praktik

Vill du studera i Schweiz med 18 månaders betald praktik? B.H.M.S. Business och Hotel management School i Lucerne erbjuder 3-åriga kandidatexamen i business, ledarskap, hotell och turism. 18 månaders betald praktik ingår i programmen. Skolan erbjuder kandidat- och magisterexamen i Schweiz för studenter som har höga ambitioner att lyckas i sina framtida karriärer.

Schweiz som studieland har länge varit känt för att ha högkvalitativa utbildningar och då särskilt för hotell-, restaurang- och turistindustrin.

B.H.M.S. har i samarbete med Robert Gordon University utvecklat ett av de snabbast fast-track program i Schweiz utan att därför kompromissa med utbildningskvalitén. På B.H.M.S. kan studenter slutföra en kandidatexamen i Business and Hotel Management efter en 18-månaders studieperiod och en 18-månaders praktikperiod. En liknande utbildning vid andra hotellhögskolor i Schweiz kräver 24 månaders studier och en 12-månaders praktikperiod. Detta ger studenter på B.H.M.S. en fördel eftersom de studerar sex månader mindre och därmed får de ytterligare sex månader betald arbetslivserfarenhet i Schweiz.

Praktik i utbildningen

Branschutbildning är en integrerad del av alla studier som erbjuds av B.H.M.S. Praktiken organiseras så att alla studenter slutför varje läsår med en 4-6 månaders branschutbildningsperiod på ett hotell eller restaurang som godkänts av B.H.M.S. Skolan erbjuder även karriär- och praktikrådgivningstjänst som hjälper studenter att hitta praktikplatser i Schweiz och i andra länder. B.H.M.S. har också goda kontakter med många internationella rekryteringsbyråer specialiserade på att placera ut studenter i Europa, Asien och Nordamerika.

Campus och boende

Skolans campus och studentboende ligger mitt i hjärtat av den vackra staden Lucerne vid Lucernesjön. Här kan du studera i fina omgivningar med vacker utsikt över de schweiziska Alperna. Staden har länge varit ett populärt turistmål som har mycket att erbjuda av kultur, underhållning, affärer, restauranger och nattliv. Som student på B.H.M.S. i Lucerne finns det alltid något att göra och du kan därför se fram emot en spännande och händelserik studietid.

För mer information om B.H.M.S, läs mer här!

Kontakta oss på Education Link om du vill studera i Schweiz med 18 månaders betald praktik och behöver kostnadsfri hjälp med ansökan.

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se