Studera utomlands

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Därför ska du välja B.H.M.S. Business & Hotel Management School

  • Du kan få din Bachelor inklusive 18 månaders praktik på 36 månader
  • Fantastiska studentfaciliteter och studieutrymmen
  • Goda kontakter med näringslivet och betalda praktikmöjligheter
  • Mycket gott anseende för utbildningar inom business och hospitality

Introduktion

B.H.M.S., som ligger i hjärtat av Lucerne, är en del av Bénédict Schools och grundades 1928. På skolans campus i Lucerne utbildas framtida ledare inom business- och hotellbranschen. Bénédict School är en av de största privata utbildningsinstitutionerna i Schweiz och utbildar varje år mer än 15 000 heltids- och deltidsstudenter. B.H.M.S. har ett samarbete med Robert Gordon University of Aberdeen i Storbritannien och på skolan kan du läsa bachelor-, master och MBA-utbildningar.

Varför studera Business and Hospitality Management på B.H.M.S.?

B.H.M.S. har tillsammans med Robert Gordon University utvecklat ett av de mest innehållsrika utbildningsalternativen för studier inom business och hospitality i Schweiz, detta utan att kompromissa med kvaliteten på utbildningen. På B.H.M.S. kan studenter få en kandidatexamen i business eller hospitality management genom 18 månader studier och praktikperioder på sammanlagt 18 månader. Branschutbildning är en integrerad del av alla studier som erbjuds av B.H.M.S. Skolan har nära kontakt med många internationella rekryteringsbyråer som är specialiserade på att placera utexaminerade studenter i Europa, Asien och Nordamerika. Karriär- och placeringsrådgivare hjälper studenter med praktikplatser på hotell och restauranger i Schweiz och utomlands.

Hospitality program

Programmen inom hospitality management på B.H.M.S. är utformade så att de passar både de som kommer direkt från gymnasiet och för de som redan varit yrkesverksamma inom t.ex. hotell-, turism- och resebranschen. Hospitalityprogrammet som ges på B.H.M.S. ger studenter en högkvalitativ akademisk utbildning kompletterad med yrkesmässig kompetensutbildning. Detta värderas högt av arbetsgivare inom hotellbranschen över hela världen. Hospitalityprogrammet är också perfekt för dig som vill öppna eget inom hotell- och turismbranschen och utbildningen ger dig nödvändiga specialkunskap inom de områden som är viktiga för att du skall lyckas.

Undergraduate Programs, Hospitality

Diploma in Business & Hospitality Management

Higher Diploma in Business & Hospitality Management

Bachelor Degree in Hospitality Management

Postgraduate Programs, Hospitality

Postgraduate Diploma in Hospitality Management

M.Sc. Degree in International Hospitality Business Management

Graduate Certificate in Hospitality Business Management

MBA Dual Degree

Business Management program

När du läser ett av businessmanagementprogrammen på B.H.M.S. får du en mycket bra ledarskapsutbildning som förbereder dig väl för en karriär inom många områden. Efter avslutad utbildning har du kvalifikationer och kompetenser som är attraktiva för potentiella arbetsgivare inom en rad globala affärssektorer såsom internationell försäljning och marknadsföring, ekonomi och kontroll, bank samt verksamhetsledning.

Undergraduate Programs Business Management

Diploma in Business & Hospitality Management

Higher Diploma in Business & Hospitality Management

Bachelor Degree in Global Management

Postgraduate Programs Business Management

M.Sc. Degree in Global Business Management

MBA Dual Degree

Culinary Arts-program vid B.H.M.S

Studier i Culinary Arts på B.H.M.S. kombinerar praktiskt undervisning inom kulinariska processer med avancerad teknik och hög kreativitet. Programmen ger grundläggande kunskaper i klassiska europeiska tillagningsmetoder och studenterna får praktisera sina färdigheter i en verklig arbetsmiljö. B.H.M.S. ligger i Lucerne – i hjärtat av Schweiz. Två av grannländerna – Frankrike och Italien har världsberömda matlagningstraditioner. I undervisningen förenas dessa kulinariska traditioner och skapar en unik och inspirerande studieupplevelse. B.H.M.S. kulinariska program utvecklar studenternas färdigheter i matlagning och presentation av à la carte-rätter, bakverk och desserter.

Diploma in Culinary Arts

Higher Diploma in Culinary Arts

Bachelor Degree in Culinary Arts

Postgraduate Diploma in Culinary Arts

Direct Entry Culinary Arts

Campus

I hjärtat av Lucerne har B.H.M.S. ett fantastiskt campus för sina studenter med tillgång till kaféer, barer, butiker och restauranger. Receptionen på skolan är öppen 24seven. Skolans huvudcampus är B.H.M.S. City Campus och där finns studentbostäder, studentlounger och klassrum. På ”City Campus restaurang” äter B.H.M.S. studenterna sina måltider. B.H.M.S. har ytterligare fyra moderna studieanläggningar i centrala Lucerne, alla belägna inom 5-10 minuters gångavstånd från varandra.

Boende

B.H.M.S. studentbostäder erbjuder boende i moderna rum utrustade med badrum, pentry, studieområden och Wi-Fi. Att bo i en av B.H.M.S. studentbostäder är smidigt eftersom du då befinner dig mitt i studentlivet, med närhet till allt så att du kan få ut det mesta av din studie- och fritid.

Internet

Trådlöst internet finns både på campus och i de boenden som skolan erbjuder.

Staden

B.H.M.S. campusbyggnader och studentbostäder ligger i hjärtat av den vackra staden Lucerne. På gångavstånd finner du alla bekvämligetter såsom restauranger, livsmedelsbutiker och annat som gör att du har lätt att utnyttja din fritid.

Boka studierådgivning

Faktaruta

Campus: Lucerne
Studenter:
Internationella: 900
Kursstart: Jan/feb/april/maj/juli/aug/okt/nov
Mer info: Skolans hemsida

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se