Studera utomlands

Media Design School

Media Design School

Därför ska du välja att studera på Media Design School

  • Prisbelönt skola med lärare som är världsledande inom sina områden
  • Skolan har ett nära samarbete med film- och spelbranschen
  • En av världens bästa platser att studera på inom 3D och animation, visuella effekter och spelutveckling
  • Högkvalitativ undervisning med små klasser och tät uppföljning av eleverna
  • Mångkulturell och internationell studiemiljö med studenter från hela världen

Introduktion

På Nya Zeelands mest prisbelönta skola kan du lära dig av de bästa inom branschen. Media Design School (MDS) i Aukland erbjuder innovativa och världsledande studier inom 3D och animation, visuella effekter, spelutveckling, grafisk design, interaktionsdesign och Software Engineering.

Skolan har ett nära samarbete med film- och spelbranschen och erbjuder specialiserade och toppmoderna studier anpassade till branschernas snabba utveckling. Skolan har lärare som har arbetat för bland annat Weta, Dreamworks, Disney och Universal Studios. Media Design School en del av Torrens Global Education Services och ger högkvalitativ undervisning med små klasser och tät uppföljning av eleverna.

Studier

Media Design School är känt för sina specialiserade studier för de kreativa branscherna såsom 3D-animation, spelutveckling och mediedesign. Studierna är utformade efter branschens krav och förbereder studenterna för det kommande arbetslivet.

Media Design School erbjuder följande studier:

Campus

Media Design School ligger på Madden Steet i hjärtat av Aucklands blomstrande Wynyard Quarter och är inom gångavstånd från biografer, kaféer, restauranger, uteplatser, gallerier och shoppinggator – men också med tillgång till fantastiska vandringsleder och vackra stränder. Alla studenter har tall nödvändig programvara under läsåret och har även tillgång till ett digitalt bibliotek, gratis uthyrning av utrustning, laboratorier och IT-tjänster.

Boende

Skolan har inga egna studentbostäder på campus, men erbjuder studenter hjälp att hitta bostad. Du kan kontakta skolans Student Services Manager som ger dig information privata hyresvärdar som har lägenheter och rum att hyra ut i Auckland. Skolan är också behjälplig med tillfälligt boende på hotell och vandrarhem.

Staden

Auckland ligger på Nya Zeelands nordö och har knappt 1,5 miljon invånare. Den har flera gånger utsetts till en av världens 10 bästa städer att bo och leva i. Staden är landets kosmopolitiska centrum och är en pulserande smältdegel av kulturer och etniciteter. Det är lätt att ta sig runt med kollektivtrafik och staden har en avslappnad stämning. Aucklands milda klimat och läge vid havet gör det till en idealisk bas för att utforska resten av ön. I Auckland kan du kombinera en urban livsstil med utomhusaktiviteter, här hittar du ett spännande kultur- och nöjesutbud och vackra stränder, vulkaner och vacker natur.

Boka studierådgivning

Faktaruta

Campus: Auckland
Studenter: 700
Internationella: 105
Kursstart: Feb/juli
Mer info: Skolans hemsida

Intervju

Morten Fredheim

BA and Design - 3D Animastion & Visual effects

Jeg valgte New Zealand grunnet landet i seg selv og fordi Media Design School skal har samarbeid med Weta Digital, som er jo et av verdens største VFX hus.

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se