Hotell, Event & Turism

Att studera utomlands rekommenderas definitivt för dig om vill jobba och göra karriär inom serviceindustrin. Det är allmänt känt att de bästa utbildningarna finns i utlandet, speciellt för dig som satsar på en internationell karriär. Många av dessa utbildningar faller inom kategorin ”Hospitality Management”.  I grunden ligger vanligen en bred business- och ledarskapsutbildning med möjlighet att specialisera dig inom det område som intresserar dig. Finansiering, Human Resource, marknadsföring eller ledarskap är bara några av de inriktningar du kan välja. Andra populära inriktningar är event management eller ekoturism.

Serviceindustrin omfattar allt från festivaler & mässor, hotell & restauranger till resor, spa och turism. Det är redan en av världens största branscher och dessutom fortsätter den växa. För dig som siktar mot toppen är detta extra viktigt eftersom en bransch som växer, hela tiden efterfrågar välutbildad personal. Du behöver därför inte vänta på att din chef ska sluta för att du skall kunna få motsvarande position, istället tillkommer det nya attraktiva positioner hela tiden.

Internationella hotellkedjor och turistorganisationer letar kontinuerligt efter duktiga chefer och svenskar är attraktiva! Det är dessutom smidigt för svenskar att söka visum runtom i världen vilket underlättar för arbetsgivarna. Att studera hotell, turism eller event utomlands ger dig bästa möjliga förutsättningar för en internationell karriär.

Education Link samarbetar med en rad spännande college och universitet för dig som vill studera utomlands. Några av alla spännande program är:

  • Adventure Tourism
  • Culinary Business Management
  • Event Management
  • Hospitality Management
  • Culinary Arts
  • Restaurant Management
  • Tourism Management
  • Service Management

Education Link är specialister på serviceutbildningar och vi samarbetar med flera av världens främsta skolor och universitet. Gemensamt för samtliga utbildningar är att dina förutsättningar till ett bra jobb efter examen är mycket goda vare sig du studerat i England, Schweiz eller Spanienm.fl.

Sök efter universitet och skolor som erbjuder dessa utbildningar