University of Hertfordsire – ett av de bästa universiteten!

University of Hertfordshire (UH) rankas av Times Higher Education som ett av de 100 bästa unga universiteten i världen. Universitet ligger precis utanför London och erbjuder en mängd studieinriktningar. Det bästa är att du fortfarande kan ansöka för start till hösten!news_uh_300x225

Rankingen er gjord av Times Higher Education som har värderat universitet som inte är mer än 50 år dvs. etablerade efter 1964. University of Hertfordshire rankas som nummer 60 av de 100 bästa, och klättrade därmed 15 platser jämfört med förra året och passerade därmed välrenommerade universitet som Aston och University of Kent. Rankingen baseras på en värdering av kvaliteten på undervisningen, forskning, antal publiceringar, intäkter och internationalisering.

Årligen kommer studenter från ett 80-tal länder till Hatfield utanför London för att studera på University of Hertfordshire. Uh erbjuder högkvalitativa utbildningar och toppmoderna faciliteter. De satsar mycket på lärare och professorer, utrustning samt studentservice.

Läs mer om universitetet och studiealternativen!

Vill du veta mer eller känner dig sugen på att ansöka? Kontakta Education Link! Vi förser dig med den information du behöver och hjälper dig genom hela ansökningsprocessen. Passa på att boka gratis studierådgivning.