Studera utomlands

Monash University

Monash University

Därför ska du välja Monash University

  • Rankat som Australiens mest innovativa universitet
  • Australiens största universitet
  • Ett av de 100 bästa universiteten i världen
  • Melbourne har utsetts till världens bästa stad att leva i under sju år
  • Är känt över hela världen för sina Business- och Managementstudier

Introduktion

När det gäller att välja ett universitet är det mycket att tänka på. Om du väljer Monash kan du vara säker på att du har tagit ett mycket bra första steg till en framgångsrik karriär. Du kan verkligen dra nytta av de fördelar som du får när du studerar på Australiens största universitet. Monash har nämligen fler kurser, fler studiealternativ, fler forskningsprojekt och mer internationella utbyten än något annat universitet. Detta ger dig givetvis en bredare utbildning som kommer att gynna dig i din framtida karriär.

Studierna

På Monash går det studenter från mer än 170 länder och med en närvaro i Australien, Italien, Malaysia, Indien och Kina, kommer du definitivt att dra nytta av en verkligt global utbildning. Studenterna från Monash är eftertraktade av världens ledande rekryterare. Baserat på undersökningar av 2500 internationella rekryterare från 20 länder, är Monash konsekvent rankad bland de 10 bästa universiteten i Asien och Oceanien. Monash kombinerar modern pedagogik med de senaste tekniska lösningarna. Nya sätt att undervisa och lära utvecklas kontinuerligt, testas och integreras i programmen för att du ska få den bästa helhetsupplevelsen av dina år på universitetet.

Läge och boende

Om du letar efter en oförglömlig studieupplevelse, är Melbourne platsen för dig. Melbourne har ett gott rykte för att välkomna internationella studenter. Melbourne är en mångkulturell smältkruka och har blivit framröstad som en av världens bästa städer att leva och bo i under många år. Med en befolkning på mer än fyra miljoner finns det stora möjligheter till tillfälligt arbete medan man studerar.

För studenter som bor på campus fortsätter universitetslivet även när föreläsningarna är slut för dagen. Genom att bo på skolan har du tillgång till en mängd aktiviteter som hjälper dig att träffa människor, hålla kontakten, bilda studiegrupper och njuta av din tid som student. Varje rum har en king size-säng, ett skrivbord, en stol och en garderob. I Monash nya byggnader kan du laga mat i ditt rum, och det finns kylskåp, mikrovågor och kokplattor, med plats för en brödrost och vattenkokare. Varje våning har också sitt eget kök och tvättmaskin. Om du har kompisar som du vill dela boende med, och ändå bo på universitetet, så är delade lägenheter alternativet för dig. De flesta lägenheter har fyra sovrum men du kan välja ett alternativ för två, tre eller fem sovrum.

Funderar du över något? Fråga oss!

Boka studierådgivning

Faktaruta

Campus: Melbourne
Studenter: 74000
Internationella: 25000
Kursstart: Feb/juli
Mer info: Skolans hemsida

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se