Studera utomlands

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Därför ska du välja Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

  • Les Roches Jin Jiang rankas som en av de främsta internationella hotellskolorna i Kina
  • Kombination av teori och praktik i utbildningen
  • Fantastiska praktikplatser över hela världen
  • Kursplan som passar den som föredrar ”learning by doing”
  • Stort antal arbetsgivare som rekryterar direkt på skolan

Introduktion

Hotellindustrin i Kina växer i en otrolig takt och skapar massor av möjligheter för den som vill studera och jobba i en spännande och annorlunda del av världen. Les Roches Jin Jiang ligger i Shanghai, en av världens snabbast växande städer där kinesisk och västerländsk kultur har smält samman och utvecklats till en spännande blandning av nytt och gammalt. Les Roches är idag ett välkänt namn inom hotellvärlden och skolan är idag representerad i Schweiz, Spanien, USA och Kina. Les Roches Jin Jiang grundades som en systerskola till huvudcampus i Schweiz och har blivit ett populärt alternativ såväl för kinesiska som internationella studenter. Det finns idag drygt 20 olika nationaliteter på skolan.

Studier

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College erbjuder program med en bra blandning av teoretisk och praktisk utbildning som förbereder studenterna väl inför de utmaningar som väntar inom den internationella hotellbranschen. I dagsläget är det endast möjligt att läsa Diploma eller Post Graduate Diploma på LRJJ för svenska studenter.

Programmen innehåller en väl avvägd blandning av praktisk och teoretisk undervisning och de engagerade lärarna har alla stor erfarenhet av branschen. Les Roches har ett nära samarbete med många internationella hotellkedjor och har rykte om sig att kunna erbjuda de bästa kandidaterna för arbeten på högre positioner. Redan under skoltiden får man prova på att arbeta. Diplomaprogrammet innehåller två 6 månaders betalda praktikperioder. En ovärderlig och mycket uppskattad del av utbildningen!

Les Roches studentorganisation har funnits i många år och har idag flera tusen medlemmar. Via Internet håller studenterna kontakt och inte sällan hjälper man varandra till jobb efter avslutad utbildning.

Man kan påbörja sina studier vid flera tillfällen.  Man har intagningar i mars, maj, september och november.

Campus

Campus ligger i Feng Xian som är ett resortområde vid havet, endast 1 timme med bil från det myllrande stadslivet i downtown Shanghai. Les Roches Jin Jiang är en del av ett traditionellt universitet och det finns därför tillgång till ett stort utbud av sport och fritidsaktiviteter. Boendet på campus håller hög klass.

Stad

Shanghai, Österns pärla, är den mest befolkningstäta staden och också den mest moderna och västorienterade platsen i Kina. Detta avspeglas i såväl arkitektur och byggnader som kultur, mat och språk. Ingen annanstans i Kina hittar man så många engelsktalande som här.

Les Roches Jin Jiang erbjuder en perfekt miljö för den som vill studera hotel management. I Shanghai finns alla de stora internationella hotellkedjorna representerade och staden är den ideala platsen för att följa nya trender på marknaden. Varje år är Shanghai värd för en mängd olika internationella tillställningar.

Boka studierådgivning

Faktaruta

Campus: Shanghai
Studenter: 400
Internationella:
Kursstart: Mars/maj/sept/nov
Mer info: Skolans hemsida

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se