Studera utomlands

Arden University

Arden University

Därför ska du välja Arden University

  • Flexibel onlineutbildning som tar hänsyn till dina behov
  • Studera var och när du vill
  • Karriärinriktade utbildningar
  • Top-up möjligheter inom många områden
  • Support från din inskrivning till du tar din examen

Introduktion

Har du svårt för att resa, är småbarnsförälder eller tvekar inför att flytta utomlands? Då är online-utbildning något för dig. Det ger dig möjlighet att bygga på den utbildning du redan har, läsa kurser eller kortare program eller ta en helt ny bachelor- eller masterutbildning.

Arden University började som en familjeägd skola 1990, med en vision om att ge studenter över hela världen en möjlighet till flexibel distansutbildning. Arden växte och under 2014 kunde Arden vid sidan av att tillhandahålla universitetsexamen genom sina universitetspartners också erbjuda sin egen examen. I augusti 2015 blev de officiellt Arden University, det enda specialiserade online-Learning universitetet som startats i Storbritannien under de senaste 50 åren. Arden University erbjuder ett brett utbud av högre utbildning genom onlinekurser som godkänts av olika yrkesorganisationer.

Studera på Arden University

Arden University ser en möjlighet i att många människor begränsas av geografi, förväntningar, ekonomiska omständigheter, andra åtaganden eller helt enkelt av att det inte finns tillräckligt med tid. Genom dessa begräsningar ökar behovet av att bryta sig loss, att njuta av ny kunskap och att bli det bästa du kan vara, utifrån dina egna förutsättningar.

Arden arbetar dedikerat för att undanröja eventuella hinder för högre utbildning och att försöka inspirera människor och deras liv genom nya sätt att lära på.

Arden lyssnar på sina studenter och har för avsikt att erbjuda den mest flexibla, underlättande och högkvalitativa inlärningsupplevelsen som möjligt. Därför kan du som student vid Arden studera när det passar dig, genom multi-media läromedel och ett ”virtuellt klassrum”. Många av studenterna på Arden arbetar vid sidan av sina studier och många har också familjeansvar . Detta är möjligt eftersom dina studier kan bedrivas när du reser, sitter vid köksbordet eller gör research i online-biblioteket medan du njuter av din strandsemester. Du kan helt enkelt slutföra dina studier utan att sätta ditt liv på halt.

Det finns ett stort utbud av kurser och program som du kan läsa online, diploma-, top-up-, bachelor- och masterutbildningar.

Nedan finner du länkar till de olika programmen.

Business and Management

Computing and IT

Criminology and Law

Data Analytics

Engineering

Finance and Accounting

Graphic Design

Health and Social Care

Human Resource Management

Marketing

Psychology and Sociology

Vad innebär det att studera online?

För att studera online behöver du en dator och en internetuppkoppling. Du kommer inte att studera ensam utan du kommer ha nära kontakt med både kurskamrater och lärare under hela din studietid. Kurserna och programmen är helt webbaserade vilket betyder att du inte behöver besöka ditt universitet om du inte vill. Undervisningen sker på olika nätbaserade inlärningsplattformar, med chattforum på webben och via e-post. Du medverkar på föreläsningarna över nätet och med hjälp av din webbkamera deltar du i de seminarier som arrangeras.

Ansökningsprocessen

Kontakta Education Link om du vill veta mer om hur du ansöker eller fyll i frågeformuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Funderar du över något? Fråga oss!

Boka studierådgivning

Faktaruta

Campus: Online
Studenter: 50000
Internationella:
Kursstart: Året runt
Mer info: Skolans hemsida

Studievägledare

Johan Rådström

Johan Rådström

Studievägledare

+46 701484212

johan@educationlink.se

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studievägledare

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studievägledare

+46 701477580

patrick@educationlink.se

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studievägledare

+47 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no