Studera i Kanada

Kanada rankas som ett av de bästa länderna i världen att leva och bo i och är för närvarande det bästa landet gällande livskvalitet. Om du studerar i Kanada får du inte bara en internationellt erkänd utbildning, du får även en internationell erfarenhet som du kommer att ha nytta av i din framtida karriär.

Varför studera i Kanada?

Vilka är då fördelarna för internationella studenter som studerar i Kanada? Det finns många att peka på. Oavsett om du väljer att studera i en av de stora, pulserande städerna eller på ett litet campus kommer du att få en utbildning i absolut världsklass. Dina erfarenheter från studietiden kan leda till en karriär och en framtid i Kanada, eller bättre karriärmöjligheter om du skulle du välja att återvända till Sverige. Du kommer förutom den gedigna utbildningen också kunna njuta av vad Kanada har att erbjuda på din fritid.

Du får tillgång till Kanadas fyra vackra säsonger, deras rikliga djurliv, ett mångkulturellt samhälle, en ren miljö och en otrolig livskvalitet. Det är därför inte förvånande att så många internationella studenter väljer Kanada för sina universitetsstudier.

Kanada är faktiskt hem till 11 av de bästa 250 universiteten i världen och Kanadas lärosäten sträcker sig från små universitet i mysiga miljöer till stora forskningsintensiva universitet som har ett rykte i världsklass. Dessutom bidrar lärarkåren med ett globalt tillskott till klassrummet, ungefär 40% av lärarna har minst en internationell examen.

Välkommen att kontakta oss på Education Link så vi kan hjälpa dig att upptäcka och ta del av den kanadensiska skillnaden.

Våra universitet


Funderar du över något? Fråga oss!