Studera utomlands till hösten

3 april 2019

Du kan fortfarande ansöka till de flesta universitet utomlands för start till hösten. Välj mellan enstaka kurser i 1-2 terminer eller läs en hel utbildning och få en Bachelors- eller Mastersexamen. Du som har en tvåårig YH -examen väljer med fördel en top-up där du på ett år kan få en universitetsexamen. På samtliga skolor vi samarbetar med kan du söka studiestöd från CSN.

Universiteten tar emot ansökningar fortlöpande och har egentligen inget sista datum för ansökan. Så länge det finns platser kvar kan du ansöka. Vi rekommenderar dock att du ansöker så snart som möjligt om du vill börja till hösten.

Vi representerar ett 25-tal universitet och college som erbjuder ett brett spektrum av studier inom de flesta ämnesområdena. Via Education Link kan du ansöka till utvalda universitet i Australien, England, Irland, Italien, Kina, Schweiz, och Spanien. Vi erbjuder gratis studierådgivning och hjälp genom hela ansökningsprocessen.

Studiestart

I Europa är det vanligen studiestart på hösten d.v.s. i september/oktober men i Australien är det i regel i juli/augusti som gäller. Om du vill börja dina studier redan till hösten bör du ta kontakt med oss omgående då det fortfarande finns en hel del lediga studieplatser.

Boka gratis studierådgivning!

Läs mer om våra samarbetsuniversitet!