Studera utomlands

Sökresultat


Du sökte efter Zoologi

Newcastle University

Newcastle

Studera på Newcastle University, ett av de bästa universiteten i England. Du erbjuds högkvalitativ undervisning och kan välja mellan en mängd program.


Sparsholt College

Winchester

Sparsholt College är ett av Storbritanniens ledande college för utbildningar inom hästsport, djur, natur och lantbruk både på yrkes- och universitetsnivå. Skolan grundades 1899 och ligger endast 8 kilometer väster om den historiska staden Winchester drygt en timme från London. Sparsholt är en relativt liten skola med ett väldigt nischat utbud och passar perfekt för dig som är intresserad av djur och natur för att inte tala om ridsport. Du som läst på naturbruksprogrammet har perfekta förutsättningar att lyckas bra.


University of Derby

Derby

University of Derby erbjuder näringslivsanpassade utbildningar och studenterna erbjuds enastående möjligheter till praktik parallellt med studierna. Du som väljer att studera på University of Derby får topprankade faciliteter och program som är utformade för att du skall få jobb. Därför är det inte förvånande att 96.9 % av studenterna som tar examen har erbjudits jobb eller studerar vidare inom 6 månader efter examen.


University of Queensland

Brisbane

University of Queensland har en hundraårig historia som det första universitetet i delstaten Queensland. Skolan tillhör Australiens absoluta topp när det gäller utbildning såväl som forskning och man strävar alltid efter att hålla en exceptionellt hög utbildningsnivå.