Studera utomlands

Sökresultat


Du sökte efter Hållbar Utveckling

Bournemouth University

Bournemouth

Att studera på Bournemouth University är perfekt om för dig som önskar praktik som den del av din utbildning. Universitetet håller hög akademisk kvalitet samtidigt som stort fokus läggs på att förbereda studenterna för jobb efter avslutade studier. Detta visar sig inte minst av det faktum att de flesta av studenterna går direkt ut i arbetslivet efter avslutade studier.


Griffith University

Brisbane och Gold Coast

Griffith University ligger i Queensland på Australiens östkust och erbjuder många spännande studiemöjligheter. Universitetet grundades 1975 och är enligt QS University Rankings ett av världens 50 ledande universitet som inte är äldre än 50 år. Med många spännande studier, flotta faciliteter och ett fantastiskt läge har universitetet länge varit ett av de mest populära hos skandinaviska studenter.


Newcastle University

Newcastle

Studera på Newcastle University, ett av de bästa universiteten i England. Du erbjuds högkvalitativ undervisning och kan välja mellan en mängd program.


Sparsholt College

Winchester

Sparsholt College är ett av Storbritanniens ledande college för utbildningar inom hästsport, djur, natur och lantbruk både på yrkes- och universitetsnivå. Skolan grundades 1899 och ligger endast 8 kilometer väster om den historiska staden Winchester drygt en timme från London. Sparsholt är en relativt liten skola med ett väldigt nischat utbud och passar perfekt för dig som är intresserad av djur och natur för att inte tala om ridsport. Du som läst på naturbruksprogrammet har perfekta förutsättningar att lyckas bra.


University of Queensland

Brisbane

University of Queensland har en hundraårig historia som det första universitetet i delstaten Queensland. Skolan tillhör Australiens absoluta topp när det gäller utbildning såväl som forskning och man strävar alltid efter att hålla en exceptionellt hög utbildningsnivå.


University of West London

London

Studera på University of West London om du vill gå på ett universitet med erkänt kvalitativ utbildning och nära kopplingar till näringslivet. UWL är ett modernt och multikulturellt universitet, med personal och studenter från närmare 100 länder