Studera utomlands

Sökresultat


Du sökte efter Sjuksköterska

De Montfort University

Leicester

De Montfort University (DMU) erbjuder en perfekt kombination av prisbelönt undervisning, förstklassiga faciliteter och en fantastisk studentupplevelse. Universitetet rankas bland de 25 bästa universiteten i Storbritannien när det gäller att få jobb efter studierna och erbjuder en mängd olika program.


Deakin University

Melbourne

Deakin University tillhör ett av Australiens yngre och mest nytänkande universitet. Det är också ett av Australiens största universitet med ett flertal campus i och kring Melbourne.


Griffith University

Brisbane och Gold Coast

Griffith University ligger i Queensland på Australiens östkust och erbjuder många spännande studiemöjligheter. Universitetet grundades 1975 och är enligt QS University Rankings ett av världens 50 ledande universitet som inte är äldre än 50 år. Med många spännande studier, flotta faciliteter och ett fantastiskt läge har universitetet länge varit ett av de mest populära hos skandinaviska studenter.


James Cook University Brisbane

Brisbane

JCU grundades 1970 och är idag ett framstående forskningsuniversitet, Australiens främsta när det gäller tropisk forskning. Det unika läget gör att studenter kommer från hela världen för att studera just här.


London Metropolitan University

London

London Metropolitan University är ett av de största universiteten i Storbritannien och det största i London. Det har 11 olika fakulteter, bl a en affärsskola, samt ett utbud av närmare 500 olika utbildningar. Universitetet grundades 2002 i och med sammanslagningen av London Guildhall University och The University of North London.


RMIT University

Melbourne

RMIT University grundades redan 1887 och är ett av Australiens äldsta, största och mest kända universitet. Utbildningsprogrammen har utvecklats i nära samarbete med näringslivet och RMIT satsar stora resurser på att kombinera sina kurser med praktik.


University of Derby

Derby

University of Derby erbjuder näringslivsanpassade utbildningar och studenterna erbjuds enastående möjligheter till praktik parallellt med studierna. Du som väljer att studera på University of Derby får topprankade faciliteter och program som är utformade för att du skall få jobb. Därför är det inte förvånande att 96.9 % av studenterna som tar examen har erbjudits jobb eller studerar vidare inom 6 månader efter examen.


University of Hertfordshire

Hatfield

Strax norr om huvudstaden, med endast 20 minuters resa från centrala London, ligger University of Hertfordshire (UH). Detta är ett modernt och nytänkande universitet med höga ambitioner som lockar studenter från hela världen. Stort fokus läggs på att utbildningarna ska vara anpassade till dagens samhälle och det som arbetsmarknaden efterfrågar.


University of Queensland

Brisbane

University of Queensland har en hundraårig historia som det första universitetet i delstaten Queensland. Skolan tillhör Australiens absoluta topp när det gäller utbildning såväl som forskning och man strävar alltid efter att hålla en exceptionellt hög utbildningsnivå.


University of West London

London

Studera på University of West London om du vill gå på ett universitet med erkänt kvalitativ utbildning och nära kopplingar till näringslivet. UWL är ett modernt och multikulturellt universitet, med personal och studenter från närmare 100 länder


University of Worcester

Worcester

Populära University of Worcester ligger i den charmiga staden Worcester i hjärtat av England och har en lång tradition av att välkomna studenter från hela världen. På lite drygt tio år har antalet studenter som väljer att studera på University of Worcester mer än fördubblats, en tillväxt som är mycket högre än genomsnittet i övriga landet.