Studera utomlands

Sökresultat


Du sökte efter Management

Arden University

Online

Arden University började som en familjeägd skola 1990, med en vision om att ge studenter över hela världen en möjlighet till flexibel distansutbildning. Arden University erbjuder ett brett utbud av högre utbildning genom onlinekurser som godkänts av olika yrkesorganisationer.


Bournemouth University

Bournemouth

Att studera på Bournemouth University är perfekt om för dig som önskar praktik som den del av din utbildning. Universitetet håller hög akademisk kvalitet samtidigt som stort fokus läggs på att förbereda studenterna för jobb efter avslutade studier. Detta visar sig inte minst av det faktum att de flesta av studenterna går direkt ut i arbetslivet efter avslutade studier.


De Montfort University

Leicester

De Montfort University (DMU) erbjuder en perfekt kombination av prisbelönt undervisning, förstklassiga faciliteter och en fantastisk studentupplevelse. Universitetet rankas bland de 25 bästa universiteten i Storbritannien när det gäller att få jobb efter studierna och erbjuder en mängd olika program.


Deakin University

Melbourne

Deakin University tillhör ett av Australiens yngre och mest nytänkande universitet. Det är också ett av Australiens största universitet med ett flertal campus i och kring Melbourne.


Glion Institute of Higher Education

Glion

Glion Institute for Higher Education grundades av två pionjärer inom hotellbranschen redan i början av 60-talet och har idag ett mycket gott rykte som en av världens ledande hotellskolor. Man erbjuder framstående utbildningar inom såväl Hospitality Management som Event, Sport and Entertainment Management.


Glion Institute of Higher Education London

London

Du som vill studera på en av världens främsta skolor inom Hospitality Management väljer med fördel Glion Institute of Higher Education


Griffith College

Dublin

Som student på Griffith College i Dublin lever du i en mycket internationell miljö och delar vardagen med både irländare och cirka 60 andra nationaliteter. Skolan grundades 1974 och är idag Irlands största oberoende högskola.


Griffith University

Brisbane och Gold Coast

Griffith University ligger i Queensland på Australiens östkust och erbjuder många spännande studiemöjligheter. Universitetet grundades 1975 och är enligt QS University Rankings ett av världens 50 ledande universitet som inte är äldre än 50 år. Med många spännande studier, flotta faciliteter och ett fantastiskt läge har universitetet länge varit ett av de mest populära hos skandinaviska studenter.


International College of Management Sydney

Sydney

ICMS erbjuder ledarskapsutbildningar inom Hospitality, Tourism, Event, Retail, Property och Sport. Dessa utbildningar ger Dig en bra grund att stå på när det gäller nytänkande inom business, försäljning, marknadsföring och ledarskap.


James Cook University Brisbane

Brisbane

James Cook University grundades 1970 och är idag ett framstående forskningsuniversitet, Australiens främsta när det gäller tropisk forskning. Det unika läget gör att studenter kommer från hela världen för att studera just här.


Les Roches Global Hospitality Education

Bluche

Les Roches erbjuder program på olika nivåer inom Hotel Management. Genom en bra blandning av teoretisk och praktisk utbildning förbereder man studenterna väl inför de utmaningar som väntar inom den internationella hotellbranschen.


Les Roches Global Hospitality Education

Marbella

Les Roches International School of Hotel Management grundades i Schweiz redan 1954 och är idag en av världens ledande skolor inom Hotel Management. I mitten av 90-talet öppnade Les Roches ett campus på den soliga sydkusten av Spanien i en av Europas mest populära semesterorter Marbella.


Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Shanghai

Hotellindustrin i Kina växer i en otrolig takt och skapar massor av möjligheter för den som vill studera och jobba i ett spännande och annorlunda del av världen. Les Roches Jin Jiang ligger i Shanghai, en av världens snabbast växande städer där kinesisk och västerländsk kultur har smält samman och utvecklats till en spännande blandning av nytt och gammalt.


Macquarie University

Sydney

Studera på Macquarie University som är ett relativt ungt och innovativt universitet som grundades så sent som 1967. Det läser runt 40 000 studenter på Macquarie varav ca 8500 är internationella. Universitetet räknas som ett av de 200 bästa universiteten i världen och är känt för sin höga akademiska standard både i Australien och internationellt.


Monash University

Melbourne

Om du väljer Monash University kan verkligen dra nytta av de fördelar som du får när du studerar på Australiens största universitet. Monash har nämligen fler kurser, fler studiealternativ, fler forskningsprojekt och mer internationella utbyten än något annat universitet. Detta ger dig givetvis en bredare utbildning som kommer att gynna dig i din framtida karriär.


Newcastle University

Newcastle

Studera på Newcastle University, ett av de bästa universiteten i England. Du erbjuds högkvalitativ undervisning och kan välja mellan en mängd program.


Regent’s University London

London

Studera på Regent’s University London om vill ha en unik utbildning med goda förutsättningar att få jobb. Campus ligger i vackra Regent’s Park i centrala London, en miljö som inspirerar de flesta. Universitetet har en internationell prägel med studenter från hela världen. Stor vikt läggs på att applicera praktik till den akademiska inlärningen. Genom att arbeta nära det internationella näringslivet säkerställer skolan att programmen avspeglar den senaste utvecklingen i branschen


Solent University

Southampton

Solent University (SSU) fick universitetsstatus så sent som 2005 och är därmed ett av Storbritanniens nyaste universitet. På SSU finns det ett mängd utbildningar att välja mellan och särskilt populära bland svenska studenter är t.ex. psykologi, business och media.


University Canada West

Vancouver

University Canada West är ett universitet med en tydlig vision – att vara ett ledande, oberoende och respekterat universitet, både i Kanada och internationellt. University Canada West ligger i Vancouver och är känt för innovation och för att förbereda och motivera dig som student i ditt professionella yrkesval.


University of Derby

Derby

University of Derby erbjuder näringslivsanpassade utbildningar och studenterna erbjuds enastående möjligheter till praktik parallellt med studierna. Du som väljer att studera på University of Derby får topprankade faciliteter och program som är utformade för att du skall få jobb. Därför är det inte förvånande att 96.9 % av studenterna som tar examen har erbjudits jobb eller studerar vidare inom 6 månader efter examen.


University of Hertfordshire

Hatfield

Strax norr om huvudstaden, med endast 20 minuters resa från centrala London, ligger University of Hertfordshire (UH). Detta är ett modernt och nytänkande universitet med höga ambitioner som lockar studenter från hela världen. Stort fokus läggs på att utbildningarna ska vara anpassade till dagens samhälle och det som arbetsmarknaden efterfrågar.


University of Law

London

University of Law är en av Englands äldsta juridikskolor med ett ursprung som går bak ända till 1876. Universitetet har ett mycket gott rykte och utbildar sina studenter till kommande juridiska stjärnskott. University of Law är också en internationellt erkänd expert inom rättsområdet och universitetets kurser fördjupar sig inom de viktigaste juridikområdena och ger en internationell överblick av juridik och rättsväsende.


University of Queensland

Brisbane

University of Queensland har en hundraårig historia som det första universitetet i delstaten Queensland. Skolan tillhör Australiens absoluta topp när det gäller utbildning såväl som forskning och man strävar alltid efter att hålla en exceptionellt hög utbildningsnivå.


University of West London

London

Studera på University of West London om du vill gå på ett universitet med erkänt kvalitativ utbildning och nära kopplingar till näringslivet. UWL är ett modernt och multikulturellt universitet, med personal och studenter från närmare 100 länder.