Tower bridge

Studera i England till hösten 2018

Du som vill studera i England till hösten 2018 kan redan nu skicka in din ansökan för att få ett tidigt besked om du kommer in eller ej. Vi hjälper dig att hitta rätt så passa på att ansöka redan idag och få svar så snart ansökan har behandlats.

Din ansökan behandlas fortlöpande och om du uppfyller kraven erbjuds du en plats på programmet. Du behöver alltså inte vänta till juli 2018 för att få svar på om du kommit in till hösten 2018.

Välj mellan program som arkitektur, socionom, kriminologi, fysioterapi, PR & kommunikation, inredningsarkitektur, idrottsutbildning, reklam och speldesign med flera.

Vi hjälper dig att hitta rätt utbildning

Gör en förfrågan redan nu för chansen att komma in på ett universitet i England till hösten 2018! Fyll i formuläret Kontakta oss längst ned på sidan eller boka gratis studierådgivning. Ange vad du är intresserad av så återkommer vi så snart vi kan med alternativ som passar just dig!

Studera i England om du vill ha

 • Lägre studiekostnader än i andra engelsktalande länder
 • Ökade chanser att bli antagen tack vare
  • Fler utbildningsplatser
  • Ett antagningssystem där inte bara snittbetyget avgör
 • Ett utbildningssystem med erkänt gott rykte
 • Ett stort utbud av spännande & unika utbildningar
 • Utbildningar som är anpassade för att ge dig jobb vid avslutade studier.
 • Praktik som en del av utbildningen
 • Goda möjligheter till internationell karriär och ökade språkkunskaper
 • En nyttig och lärorik erfarenhet
 • Högre lön tack vare ett spetsat CV.

Du får gratis hjälp med ansökan

Att ansöka till brittiska universitet på egen hand upplevs av många som en ganska omständlig process. Din ansökan ska registreras online och du ska fylla i en mängd information som inte är helt lätt att förstå.

Vi erbjuder gratis studierådgivning och ansöker du till något av följande universitet får du hjälp genom hela ansökningsprocessen. Läs mer om skolorna genom att klicka på respektive universitet.

Att studera i England ger dig unika möjligheter

Att studera i England ger dig inte bara ökade chanser att komma in. Det finns dessutom ett flertal spännande program i Storbritannien som vi inte har någon motsvarighet till i Sverige.

Sandwich degrees är vanligen på 4 år varav ett år (normalt sett det tredje) består av praktik. Vid examen har du inte bara en Bachelors Degree utan också ett års arbetslivserfarenhet.

Ett annat spännande alternativ är Bachelor Top-up Degrees som riktar sig till studenter som läst exempelvis en YH-utbildning och vill bygga på den. Dessa top-up är normalt på ett år och leder till en Bachelors Degree.

Om du funderar på en Master vill vi tipsa om att Mastersprogram i Storbritannien ofta är på endast 12 månader. Det är också vanligt att du kan söka till program inom andra ämnen än din Bachelor. Perfekt både för dig som vill bredda din kunskap samtidigt som det är möjligt att fördjupa dina kunskaper.

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret nedan så hjälper vi dig med mer information och svarar på frågor.

Vill du veta mer? Kontakta oss!