Fortfarande lediga studieplatser utomlands

Är du osäker på vad du skall göra till hösten eller om du kommer in på den utbildning du redan sökt? Det är fortfarande möjligt att ansöka till lediga studieplatser på universitet utomlands. Du kan studera i bara en termin eller två eller på en hel Bachelors eller Masters utbildning med studiestöd från CSN.

Universiteten tar emot ansökningar fortläppande, men vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt om du vill börja till hösten. Vi representerar 25 universitet och college som erbjuder ett brett spektrum av studier inom de flesta ämnesområdena. Via Education Link kan du ansöka till utvalda universitet i Australien, Dubai, England, Irland, Italien, Kina, Schweiz, Singapore och Spanien. Vi erbjuder gratis studierådgivning och hjälp genom hela ansökningsprocessen.

I Europa är det vanligen studiestart på hösten d.v.s. september/oktober och i Australien är det vanligen juli eller februari som gäller. Om du vill börja dina studier redan till hösten bör du ta kontakt med oss omgående då det fortfarande finns en hel del lediga studieplatser.

Boka gratis studierådgivning!

Läs mer om våra samarbetsuniversitet!