Deakin University – världsbäst inom idrott och näringslära

30 januari 2017

School of Exercise and Nutrition Sciences på Deakin University i Melbourne är rankat i topp enligt prestigefyllda Academic Ranking of World Universities (ARWU). Om du är intresserad av att studera idrott, hälsa och näringslära på ett av världens bästa universitet hjälper vi dig gärna med ansökan.

Rankingen tar fasta både på den akademiska kvaliteten på studierna men också den omfattande och ledande forskningen som fakulteten har satsat på i flera år.

Universitetet är godkänt för studiemedel via CSN och har skolstart i mars och juli med rullande antagning. Man har inget egentligt sista datum för ansökan men vi rekommenderar att man ansöker tidigt. Dock senast tre månader innan skolstart.

Deakin erbjuder följande studier inom School of Exercise and Nutrition Sciences:

Bachelor of Exercise and Sport Science

Bachelor of Exercise and Sport Science (Honours)

Bachelor of Exercise and Sport Science/Bachelor of Business (Sport Management)

Bachelor of Food and Nutrition Sciences

Bachelor of Health Sciences

Master of Applied Sport Science

Master of Clinical Exercise Physiology

Deakin University (Deakin) tillhör ett av Australiens yngre och mest nytänkande universitet. Det är också ett av Australiens största universitet med ett flertal campus i och kring Melbourne. Deakin är känt för sin utmärkta undervisning och sitt flexibla kursutbud. Man håller genomgående hög kvalitet och har fått många fina utmärkelser genom åren.

Deakin har flera campus varav det största ligger i stadsdelen Burwood i Melbounre. Det finns ytterligare två campus i Geelong samt ett i Warnaambool.

Om du är intresserad av mer information om att studera på Deakin University är det bara att kontakta oss eller boka gratis studierådgivning

Läs mer om utnämningen

Se hela rankingen