Stipendium för studier i New York

Ta chansen att få ett stipendium på upp till 13 500 USD för studier på Long Island University i New York, USA. En representant för skolan kommer till Sverige i April för att träffa potentiella studenter och informera om universitet samt allmänt om studier i New York.

I samband med detta har du som träffar skolans representant chansen att på plats beviljas stipendium på upp till 6 000 USD. Utöver detta har du dessutom goda möjligheter att få ytterligare stipendium på 7 500 USD vilket totalt blir 13 500 USD. Observera att dessa stipendier endast gäller för studier på Bachelorsnivå.

LiU kommer till Göteborg tisdagen den 14 april och till Stockholm torsdagen den 16 april så boka in datumen i din kalender för chansen till inspiration och praktisk information om studier på Long Island University. Men framförallt ta chansen att få fina stipendier.

Om du är intresserad vänligen kontakta oss på info@educationlink.se för anmälan och mer information om tid och plats.

Long Island University har campus både på Long Island och i Brooklyn och erbjuder en mängd olika inriktningar och program. Ett mycket stort plus är att svenska studenter med goda resultat från gymnasiet har stora möjligheter att få upp till 30 credits av kurser tillgodoräknade vilket motsvarar ett års studier. Istället för att läsa 4 år för att få en Bachelor räcker det att läsa tre år vilket sparar både tid och pengar.

Läs mer om LiU på hemsidan

Boka studierådgivning