Om Education Link

Vad Education Link gör

Education Link hjälper dig som vill studera utomlands och assisterar dig genom hela ansökningsprocessen.

Att studera utomlands är berikande på många sätt. Många av utbildningarna som erbjuds på de utländska universiteten existerar över huvud taget inte i Sverige. Utländska utbildningar har dessutom ofta ett mer praktiskt och interaktivt upplägg, så när du tar din examen har du både värdefull internationell arbetslivserfarenhet och utmärkta språk- och kommunikationskunskaper.

Utlandsstudier handlar ju inte enbart om pluggande och meriter. Att läsa utomlands är en symbios av hårt arbete, avkoppling och fantastiska upplevelser. Tänk dig själv att varva läxläsning med surfing i Australien, skidåkning i Schweiz eller varför inte en pint på någon av Londons otaliga pubar? Här finns chansen att förvandla exotiska vykortsmotiv till din alldeles egna vardag!

Education Link representerar noggrant utvalda skolor och universitet i Australien, England, Italien, Schweiz, Singapore, Spanien och USA. Vi samarbetar enbart med skolor och universitet som är godkända av CSN och vi utvärderar med jämna mellanrum kvaliteten på utbildningarna och hur de står sig internationellt. Vår målsättning är att hjälpa dig och andra skandinaviska studenter att hitta rätt i den snåriga universitets- och utbildningsdjungeln.

Education Link erbjuder information och studierådgivning; allt för att du ska känna dig välinformerad och trygg i valet av utbildning. Att studera utomlands är ett stort beslut, antagligen ett av de större i livet. Genom att ge dig all tänkbar information och praktiska råd hoppas vi kunna hjälpa dig att fatta ett väl genomtänkt beslut. Alla på Education Link har erfarenhet av jobb eller utbildning utomlands. För oss finns det inga dumma frågor, bara nyfikenhet.

Vi assisterar dig under hela ansökningsprocessen, från det första höjda ögonbrynet till avresa. Vårt mål är att genom personlig och effektiv vägledning göra din dröm om utlandsstudier till verklighet.

Alla som har en avslutad gymnasieutbildning och goda kunskaper i engelska har stora möjligheter att bli antagen på någon av våra skolor eller universitet. Folk förundras ofta över hur enkelt det faktiskt är att göra slag i saken. Ta chansen du med, någonstans i världen väntar äventyret på dig.

Historik

Education Link grundades redan 1987 som Institute for Global Studies AB och i januari 2013 bytte vi namn från GOstudy till Education Link.

Vi var ett av de första företagen i Sverige att hjälpa ungdomar att hitta studiealternativ utomlands och vi har byggt upp en stor erfarenhet av förmedling av utlandsstudier. Sedan 2003 är Education Link en del av NKS Ernst G.Mortensens stiftelse, en av Norges ledande utbildningsinstitutioner. Vi har kontor i Oslo, Bergen, Stockholm och Lund.

Education Link representerar ett stort antal utländska universitet och vår målsättning är att hjälpa skandinaviska studenter att hitta rätt i det stora utbudet av utländska skolor och utbildningar. Education Link samarbetar enbart med utvalda skolor och universitet som samtliga berättigar till studiemedel från CSN.

Personal

Jesper Hammar Jesper Hammar
Business Development and
Regional Manager Sweden
Tel. 0701-481311
jesper@educationlink.se
pers_ph Patrick Hansson
Managing Director
Tel. 0701-477580
patrick@educationlink.se
pers_david David Hartung
Student Consultant
Tel. 0701-480854
david@educationlink.se
Emilie Svärdh
Office Administrator
Tel. +46 701 477 393
emilie@educationlink.no
Lill-Tine Paulsen Lill-Tine Paulsen
Communication Manager
Phone: + 47 92 60 30 78
lilltine@educationlink.no
pers_jr Johan Rådström
Administration and
Communications Officer
Phone: 0701-484212
johan@educationlink.se
Martin Wänström Martin Wänström
Regional Manager Norway/
Student Consultant
Tel. + 47 92 83 29 28
martin@educationlink.no
Eli Eli-Therese Ølversø Lund
Key Account Manager/
Student Consultant
Phone: +47 92 66 45 38
eli@educationlink.no

Frågor om marknadsföring och eventuella annonserbjudanden
hänvisar vi till
marketing@educationlink.se