Gratis appar till IELTS- och TOEFL-test

IELTS-SKILLSSka du studera utomlands nästa år och behöver göra ett engelsktest? Då kan du nu ladda ner gratis appar som kan hjälpa dig att förbereda dig till IELTS- eller TOEFL testen.

Språkkraven till de universitet som vi samarbetar med utomlands är VG eller C i engelska A och B (med vissa undantag) från gymnasiet. Har du lägre betyg krävs det att du klarar något av engelsktesten. Engelska skolor kräver att du tar ett IELTS test, mens i USA och Australien är både IELTS- och TOEFL testen godkända. Oavsett vilket test du skal ta, så lönar det sig att förbereda sig väl. Nu finns det flera gratisappar som kan hjälpa dig med förberedelserna. IELTS-skills, IELTS Essentials och TOEFL iBT Preparation är några av de rekommenderade apparna som du kan ladda hem från Google Play.

Om du är osäker på om du behöver ta ett engelsktest för att kunna söka till något av våra samarbetsuniversitet, så är det bara att ta kontakt med oss. Mer information om IELTS-testen hittar du på IELTS.org och mer information om TOEFL-testen hittar du her!

Du kan också ta en titt på 15 Must have apps for College students!

Läs mer om antagningskraven på våra samarbetsuniversitet!