GOstudy blir Education Link

Sedan årsskiftet har GOstudy bytt namn till Education Link och vi är både glada och stolta över att kunna presentera vår nya logotyp som på ett vis också förklarar anledningen till namnbytet, nämligen en förändring i ägarstrukturen. Vi är numera en integrerad del av Högskolan Campus Kristiania (CK), en av Norges största utbildningsinstitutioner som erbjuder bl.a. onlinestudier, yrkesutbildningar, Bachelors utbildningar samt Masters utbildningar m.m.

Det nya namnet Education Link tycker vi är en bra beskrivning på det vi är, nämligen en länk mellan universitet utomlands och skandinaviska studenter som vill studera utomlands. Vi representerar ett 40-tal utländska universitet och är deras officiella representant i Sverige. Våra samarbetsuniversitet finns i 10 olika länder och erbjuder tillsammans 1000-tals kurser och program. Alla skolor är godkända av CSN vilket gör att du kan söka studiemedel för dina studier. Vi utvärderar regelbundet kvaliteten på våra samarbetsuniversitet och hur de rankas internationellt.

Vår målsättning är att hjälpa dig och andra skandinaviska studenter att hitta lämpliga alternativ i utlandet för just dig . Vi hoppas att du gillar vår nya hemsida och att du hittar den information du söker om studier utomlands och om vad vi kan erbjuda dig. Ta gärna kontakt med oss via e-post eller telefon om du har några frågor. Du kan även boka studierådgivning genom att klicka här.

Med vänliga hälsningar

Education Link